Cookie- og persondatapolitik

Cookie & persondatapolitik

Introduktion

Når du benytter min hjemmeside og bruger mig til behandling af din hest, har jeg brug for personoplysninger såsom navn, adresse, email, telefonnummer og informationer om din(e) hest(e).

Det er vigtigt for mig, at dine oplysninger behandles med respekt, kun i det omfang det er nødvendigt og ikke havner i de forkerte hænder. Jeg har derfor gjort mig umage for at beskytte dem bedst muligt, og jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke oplysninger jeg gemmer og bruger, med hvilket formål og hvilke tredjeparter de videregives til.

Cookies

Generelt
Når du besøger min hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet samt målrette annoncering. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning under “Sådan sletter du cookies”) og blokere cookies (se vejledning under “Sådan undgår du cookies”). Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekst-fil, som gemmes på din enhed for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg, genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder kun tekst, og kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies sørger blandt anden for, at det er muligt for mig at logge ind og hjemmesidesystemet (WordPress) kan huske mine indstillinger. Cookies hjælper mig desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden i form af anonym statistik, så jeg løbende kan optimere hjemmesiden. Cookies bruges også til at målrette relevante annoncer over for dig på Facebook.

Hjemmesiden benytter cookies fra tredjeparterne:

  • Google Tag Manager (Anonym statistik)
  • Google Analytics (Anonym statistik)
  • Facebook Pixel (Målrettet annoncering)

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på, hvor længe du befinder dig på min hjemmeside, og om du bestiller en tid eller tilmelder dig mit nyhedsbrev. Oplysningerne er anonyme og kan ikke direkte kædes sammen med dig.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du vælge ikke at acceptere dem i cookie-beskeden der vises, når du besøger min hjemmeside. Bemærk, at jeg sætter en cookie for at huske dit valg. Du kan også blokere dem i din browser. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden indsamles og behandles en række sådanne informationer i det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne. Det sker hvis du bestiller en tid, evaluerer en behandling, kontakter mig via kontaktformularen eller tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Køber og modtager du en behandling af din hest indsamles yderligere oplysninger om dig og din hest.

Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Tilmelding af nyhedsbrev

Formål
Oplysningerne gemmes og bruges til at udsende nyhedsbreve og anden markedsføring.

  • Fornavn
  • E-mail adresse

Videregivelse af oplysninger
Videregives til tredjeparten “Mailchimp“, som er det nyhedsbrevssystem jeg benytter, samt til tredjeparten “Facebook” i forbindelse med målrettet og relevant annoncering. For yderligere information henvises til tredjeparternes persondatapolitiker.

Tidsbestilling

Formål
Oplysningerne gemmes i mit hjemmesidesystem “WordPress”, og bruges til at oprette en aftale, udføre behandling på din hest, føre journal på behandlingen og foretage fakturering.

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • Oplysninger om din hest og dens opstaldingsadresse
  • Personoplysninger du måtte udfylde i feltet “Din besked”
  • Din IP-adresse

Videregivelse af oplysninger
Videregives til tredjeparten “SiteGround Spain S.L.”, som er mit web- og emailhotel. For yderligere information henvises til tredjepartens persondatapolitik.

Kontaktformular

Formål
Oplysningerne gemmes i mit hjemmesidesystem “WordPress” samt email-system og bruges til at kontakte dig på baggrund af den besked, du har sendt via formularen.

  • Navn
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • Personoplysninger du måtte udfylde i feltet “Din besked”
  • Din IP-adresse

Videregivelse af oplysninger
Videregives til tredjeparten “SiteGround Spain S.L.”, som er mit web- og emailhotel. For yderligere information henvises til tredjepartens persondatapolitik.

Evalueringsformular

Formål
Oplysningerne gemmes i mit hjemmesidesystem “WordPress” samt email-system og bruges med dit samtykke, givet ved udfyldelse af formularen, til markedsføring af Hestefysioterapeut Jennie Bundegaard.

  • Navn
  • E-mail adresse
  • Navne på hest(e)
  • Personoplysninger du måtte udfylde i feltet “Din feedback”
  • Din IP-adresse
  • Billede

Videregivelse af oplysninger
Videregives til tredjeparten “SiteGround Spain S.L.”, som er mit web- og emailhotel. For yderligere information henvises til tredjepartens persondatapolitik.

Journalføring

Formål
Oplysningerne gemmes i notesbogssystemet “Evernote” og bruges til at føre journal på behandlingerne.

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Oplysninger om din hest såsom navn, race, de observationer jeg erfarer og de oplysninger du giver mig i forbindelse med undersøgelse og behandling, som er relevante for hestens/hestenes behandling.
  • Billeder af din hest, taget med dit samtykke.

Videregivelse af oplysninger
Videregives til tredjeparten “Evernote Corporation“, som er et online notesbogssystem. For yderligere information henvises til tredjepartens persondatapolitik.

Fakturering

Formål
Oplysningerne gemmes i regnskabssystemet “Dinero” og bruges til at føre et lovpligtigt regnskab i min virksomhed.

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Videregivelse af oplysninger
Videregives til tredjeparten “Dinero Regnskab ApS“, som er et online regnskabssystem. For yderligere information henvises til tredjepartens persondatapolitik.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde, at registrere dine tidsbestillinger, evalueringer eller beskeder samt føre journal og regnskab over mine behandlinger. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine ydelser og hjemmesidens indhold.

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til statistik og målretning af annoncering.

Personoplysninger i forbindelse med tidsbestilling, journalføring, kørsel, fakturering og nyhedsbrev videregives til tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter i afsnittet “Personoplysninger”.

Videregivelse af personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet. Du har også ret til at alle personoplysninger om dig bliver udleveret eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@hestefys-jennie.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:
Hestefysioterapeut Jennie Bundegaard
Torvegade 80 1. TV.
6700 Esbjerg
Telefon: 28 67 25 51
Email: info@hestefys-jennie.dk

Opdateret: 20/5 2018

Bestil tid