Sitemap

Oversigt over hjemmesiden

Ydelser

Hestefysioterapi og osteopati – Find ud af hvorfor hestefysioterapi og osteopati kan hjælpe din hest tilbage til en velfungerende krop. Jeg tilbyder en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og behandling af din hest.

Hestefysioterapeut pris – Se mine priser på hestefysioterapi og osteopati.

Om mig

Hestefysioterapeut – Find ud af hvem jeg er, og hvad jeg som hestefysioterapeut kan tilbyde din hest.

Referencer – Læs mine kunders erfaringer og oplevelser med min behandling af deres heste.

Viden

Hestefysioterapi blog – Bliv klogere på de problematikker, som jeg jævnligt møder hos de heste jeg behandler. Jeg tager oftest udgangspunkt i cases, og giver dig gode fif til, hvordan du selv kan spotte problemer hos din hest.

Blogindlæg

Låsninger hos heste – Låste og ubevægelige led er desværre hverdag for mange heste. De fleste har selv oplevet en ‘låst’ hest, eller hørt andre i stalden tale om låsninger. Men hvad er en låsning egentlig, og hvilken betydning har det for din hest, hvis den har låsninger i sin krop?

Sadelproblemer – Problemer med sadlen sætter aftryk i hestens krop. De fleste regner med, at det er nok at få ordnet sadlen ud – men sådan er det nødvendigvis ikke. Ubehandlede rygproblemer spreder sig lynhurtigt til resten af hestens krop, og udvikler sig til låsninger, problemer i ridning osv.

Symmetri og asymmetri hos heste – Langt de fleste heste er i en eller anden grad asymmetriske i deres måde at bevæge sig på. De færreste hesteejere er bevidste om det, og hvilken betydning det har for hesten. At kigge efter symmetri i hestekroppen er vigtigt, fordi det fortæller noget om, hvordan hesten bruger sig i bevægelse. Det kan bruges som en indikator for, om hesten rent bevægemæssigt er velfungerende i sin krop eller ej.

Hest indsunket bag skuldrene – De fleste hesteejere har allerede bemærket ‘hullet’ bag skulderbladet, og måske grublet over, hvorfor det ser sådan ud, og om det er normalt eller ikke. Det indsunkne område er et symptom på et problem, som langt de færreste er klar over, hvilken betydning har for deres hest.

For sen beskæring af hove – Hestens allerførste møde med underlaget i bevægelse, er dens hove. Hovene er med til at afgøre, hvordan den naturlige belastning der sker gennem hestens krop, forplanter sig videre i kroppen. Det gør hovene til en enormt vigtig del af hestens mulighed for at have en sund og velfungerende krop.

Bestil tid